Zitcomfort te zacht of te hard? Wij lossen het probleem direct voor u op

Zitcomfort

Zitcomfort van vrouw op bank

Is uw bank te zacht? Problemen met losse kussens? Wij lossen het op

Zitcomfort van uw bank is het belangrijkste onderdeel van de bank naast de vormgeving. De vullingen van de bank hebben ook het meest te lijden. Zo zal bij de meeste banken de densiteit van de vulling na een aantal jaar behoorlijk afnemen en dat geeft het gevoel dat de bank is ingezakt. De oplossing is afhankelijk van de bestaande vulling en of u losse of vaste kussens heeft. Het is ieder geval zeker dat wij u weer perfect kunnen laten zitten op uw bank.

Vaste kussens

Vaste kussens bestaan vaak uit een vaste kern van schuim. en in de meeste gevallen is dit een polyether met een soortelijk gewicht van 35. Deze vullingen worden successievelijk steeds zachter door gebruik, tot u na 5 jaar gaat denken over het kopen van een nieuwe bank.  Een goedkopere optie is de bestaande vullingen te laten vervangen of bij te vullen.

Ook is het materiaal wat wij gebruiken veel duurzamer. Een andere vulling die we vaak tegenkomen is een interieurvering. Wanneer een interieurvering breekt is het belangrijk om zo snel mogelijk het probleem op te lossen om erger te voorkomen. Hiernaast kunt u direct uw aanvraag plaatsen en vandaag nog ontvangt u een prijsopgave terug.

Losse kussens

Een bank met losse kussens heeft in de winkel een prachtige uitstraling. Wanneer de kussens een losse vulling heeft. Is het nodig om de kussens regelmatig op te schudden om een goeie zit te hebben. Tot u na enkele weken de kussens elke dag moet opschudden. Wat niet mee valt want vaak zijn de kussens van een lounge bank erg groot. Wilt u eens en voor altijd af van dit probleem, neemt u het beste even contact op met ons. Hebben uw losse kussens al een vaste kern dan kunnen we u ook helpen. De nieuwe vullingen worden afgewerkt met een dacron laag en in uw tussenhoezen gemodelleerd.

Kussens bijvullen of vervangen

Losse kussens met een losse vulling kunnen worden bijgevuld met dons, polyether vlokken of bijvoorbeeld een latexmengeling. Een andere mogelijkheid is de losse vulling geheel te vervangen voor een vaste kern. In de loop der jaren zijn wij hier heel bedreven in en kunnen een vaste kern zo modelleren dat u weer heerlijk zit op de bank. Zonder dat u ooit nog de kussens hoeft op te schudden.

Vaste kussens kunnen ook worden vervangen door een kwalitatief goede vulling. Er zijn eigenlijk twee optie’s en dat is of bijvullen met een presskern die tussen de bestaande vulling en ondervering wordt geplaatst. Of toch een hele nieuwe vulling zodat u weer jarenlang van uw bank kunt genieten. Vraag hiernaast een offerte aan en we geven de prijs van beide mogelijkheden.

Wij kiezen altijd voor kwaliteit

Dat betekent dat wij alleen Europese eerste klas materialen gebruiken. Import schuim wordt vaak begast bij aankomst in de havens. Deze gassen kunnen lange tijd zeer onaangenaam ruiken. Sommige mensen krijgen er hoofdpijn en andere ongemakken van. Om dat te voorkomen gebruiken wij alleen eerste klas materiaal wat niet begast is

Een goede vulling kost geld

Om die reden dat er vanuit de fabriek vaak een goedkope vulling in de bank wordt geplaatst. Belangrijkste is tenslotte geld verdienen voor een fabrikant. Koopt u een nieuwe bank heeft u binnen korte tijd weer hetzelfde probleem en om die reden bent u altijd voordeliger uit wanneer u de bestaande kussens laat vervangen of bijvullen door ons. U heeft er geen omkijken naar en alles wordt voor u geregeld.

Wilt u ook een goed zitcomfort

Natuurlijk wilt u goed en comfortabel kunnen zitten. Wij begrijpen als geen ander dat een goed zitcomfort belangrijk is. Vul hiernaast het formulier in en vandaag nog krijgt u een prijsopgave terug. Het is uw keuze of u wel of niet een goed zitcomfort wilt hebben. De prijsopgave is dan ook geheel vrijblijvend. Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

 

zitcomfort