Stiknaad

Stiknaad of sierstiksel kapot

Het breken van een stiknaad kan bij elk bankstel voor komen. Onze medewerkers die dagelijks banken repareren komen dit probleem vaak tegen. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een stiknaad breekt. Behalve pure pech komt het vaak door het feit dat een bank te zacht is geworden. Waardoor tijdens het zitten de stiknaden uit elkaar worden getrokken. Andere oorzaak is dat de stiknaden te dicht op de kant zijn gestikt en niet afgelokt. Vooral bij een weefstof of kunstleder zal de naad dan open scheuren.

De oplossing

De oplossing is eenvoudig maar er zijn verschillende mogelijkheden om een stiknaad te repareren. Een kleine stiknaad waarvan alleen de draad is gebroken. Kan met een kromme naald weer onzichtbaar hersteld worden. Dit is een reparatie die bij u thuis kan worden uitgevoerd. Is de stiknaad los gescheurd van de stof of het leder kunnen we de reparatie beter machinaal uitvoeren. De bank wordt dan opgehaald door onze transportdienst en onze gediplomeerde stoffeerders halen de bekleding los. De randen worden zonodig keurig afgelokt en de stiknaad wordt ingenomen en machinaal gestikt. De bekleding wordt weer gestoffeerd en uw probleem is door ons opgelost.

Onze medewerkers zijn top

Onze medewerkers zijn vakbekwaam en vaak al jaren werkzaam in het vak. Zij weten als geen ander een goed advies te geven. Behalve praten over banken kunnen ze stiknaden onzichtbaar herstellen. Vraag dan ook snel een prijsopgave aan want hoe langer u wacht hoe duurder een reparatie wordt.

Uitstel kost geld, vraag nu een offerte aan

Hoe langer u wacht, hoe verder de stiknaad gaat scheuren. Een handmatige reparatie is dan niet meer mogelijk waardoor de kosten oplopen omdat u te lang heeft gewacht met het laten repareren van de bank. Een prijsopgave is geheel Gratis en vrijblijvend. U vult hiernaast het formuliertje in en u krijgt vandaag nog te horen wat de kosten zijn. U bepaald of u met ons een afspraak wilt maken. Uw bank repareren is ons vak

stiknaad