Schade

Stof of leder schade?

Schade in stof of leder kan worden gerepareerd door een spotrepair reparatie. Wanneer de beschadiging niet te groot is. Kan er een mooi resultaat worden verkregen waardoor de schade nauwelijks nog opvalt. Ook beschadigingen van katten krabben of een afgegeven spijkerbroek kan worden hersteld door ons.

Leder reparatie

Leder repareren kan met een spotrepair reparatie. Mits de schade niet te groot is kan een beschadiging onopvallend worden hersteld. Onder de schade word een verstevigings doek gemonteerd. Het missende materiaal kan dan worden aangevuld met een lederpasta. Door verhitting word de legerpasta met het leder gefuseerd. Ter plaatse wordt er verf gemaakt op de juiste kleur waarmee de beschadiging wordt ingekleurd. Nog even aflakken in de juiste glansgraad en de reparatie voor elkaar.

Stof reparatie

Een stofreparatie werkt bijna hetzelfde als een leder reparatie. Met dat verschil dat het missende materiaal wordt aangevuld met nieuwe stofvezels. Deze methode is prima geschikt voor stoffen met een velours uiterlijk. Heeft u een schade in een weefstof is vervanging van het beschadigde deel een mooiere optie.

Repareren of vervangen

Is de schade te groot voor een spotrepair reparatie kunnen we in onze eigen stoffeerderij het beschadigde deel ook vervangen. Vooral het vervangen van bijvoorbeeld een leder zitting geeft nauwelijks kleur of structuur verschil. Betreft het een stoffen bank proberen we via uw winkelier dezelfde stof te verkrijgen mocht dat niet lukken. Kijken we in onze eigen stoffen collectie naar een vergelijkbare stof.

Reparatie gratis laten uitvoeren

Of wij een reparatie gratis uitvoeren is het antwoord nee. Maar een beschadiging wordt meestal veroorzaakt door een scherp voorwerp zoals een bos sleutels of een gesp van een riem. Of u de schade nu zelf heeft veroorzaakt of door iemand anders is gebeurt. In de meeste gevallen wil de inboedelverzekering de schade vergoeden. Behalve schade ontstaan door huisdieren wordt niet vergoed.

Hoe werkt dit

U vraagt bij ons een gratis en vrijblijvende offerte aan en stuurt deze door naar uw inboedelverzekering. De kans is groot dat u dan niets hoeft te betalen om de schade te repareren of te vervangen. Heeft u een eigen risico, betaald u slechts een klein deel zelf. Het is een kleine moeite en het scheelt u geld wat u weer voor andere dingen kunt gebruiken.

Wilt u weten wat het kost

Natuurlijk wilt u weten wat een reparatie kost. Wanneer u vandaag nog het offerte formulier hiernaast invult. Ontvangt u vandaag nog een prijsopgave via de mail. Uiteraard geheel Gratis en vrijblijvend. Onze medewerkers zitten al klaar om u een prijsopgave te geven. Uw bank repareren is ons vak

schade