Banken repareren is ons vak, gespecialiseerd in constructie

Constructie

Armleuning doorgezakt, kraak in de bank of een spant gebroken

De constructie van uw bank bestaat vaak uit spaanplaat, meubelplaat of karton en de dragende delen uit beuken of hardhouten latten en balken. Door onvoorzichtigheid, een ongelukje of springende kinderen op de bank. Kan het gebeuren dat een spant breekt of een armleuning inzakt. Al deze constructie problemen hoeven geen reden te zijn om een nieuwe bank te kopen. In veel gevallen kunnen wij de reparatie bij u thuis uitvoeren.

Constructie problemen zijn verzekerd

Constructie problemen vallen vaak onder uw inboedelverzekering. Stel u bent gevallen en op de rugleuning terecht gekomen. Hierbij is de rugleuning gebroken. Uiteraard ging dit per ongeluk en kon u er niks aan doen. Waarschijnlijk heeft u net als heel veel andere mensen een goede inboedelverzekering. Een kort belletje naar de verzekering is dan al vaak voldoende om de schade vergoed te krijgen. Hetzelfde geld wanneer er iemand op de armleuning is gaan zitten zonder na te denken. Alle schade die niet moedwillig is veroorzaakt kan vaak worden gedeclareerd.

Meubelvisie helpt u graag

Meubelvisie helpt u graag. Wij zijn ruim 35 jaar specialist in het repareren van banken. Elke reparatie aan de constructie van uw bank is door ons uit te voeren. Met meer als 15000 tevreden klanten kunt u verzekerd zijn dat uw bank bij ons in goede handen is. Wij hebben een eigen stoffeerderij waar dagelijks vele reparatie’s worden uitgevoerd. Daarnaast hebben wij divers teams buitendienst medewerkers die bijna elke reparatie bij thuis kan uitvoeren.

Gratis en vrijblijvend

U bent vast nieuwsgierig naar de kosten van een reparatie. Elke reparatie is weer verschillend en om die reden kunnen de kosten heel ver uiteen lopen. 1 Ding is zeker, u koopt van de reparatie kosten geen nieuwe bank. Wat u doet is hiernaast het offerte formulier invullen en u krijgt vandaag nog gratis en vrijblijvend via de mail antwoord van ons. Uw bank repareren is ons vak

constructie