Vering

Reading Time: 2 minutes

Vering van de bank aan vervanging toe?

Welke vering is aan vervanging toe. De ondervering, rugvering  of interieur vering. Het maakt niet uit welke vering wij kunnen het allemaal.

Ondervering

De ondervering bestaat vaak uit of nosag veren, dit zijn metalen golfveren. Of de ondervering bestaat uit singelbanden waar ook weer verschillen in zijn. Belangrijkste verschil is wel het rekking percentage, dit kan ligt vaak tussen de 70% en 30% in. Wat in grote mate het zitcomfort bepaald. Traditionele jute singels zullen nauwelijks uitrekken wat een een stug zitcomfort geeft.

Rugvering

Een rugvering kan uit of singelbanden bestaan en in sommige gevallen uit dunne nosag veren. In enkele gevallen kan de rug vering breken alhoewel dit niet heel vaak gebeurt.

Interieurvering

Interieurvering hoort eigenlijk thuis in het rijtje van zitvullingen. Denk bij een interieurvering aan spiraal veren die in de zitting van een bank worden gebruikt. In combinatie met een verkeerde ondervering gebeurt het vaak dat de interieurvering breekt. Probleem is dan dat de bank niet lekker meer zit maar het gevaar is ook dat de punten van een gebroken interieur vering door de bekleding heen kunnen gaan steken. Met als gevolg dat de de bekleding flink beschadigd wordt.

Banken repareren is ons vak

Wij van Meubelvisie zijn al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het repareren van banken. Elk onderdeel van een bank kunnen wij herstellen. Wacht dan ook niet te lang maar neem zo snel mogelijk contact met ons op een prijsopgave is tenslotte Gratis en geheel vrijblijvend.

Wat kost een reparatie

Een probleem los je het beste op wanneer het probleem nog klein is. Hoe langer u wacht met het laten repareren van uw bank. Des te meer gaat een reparatie kosten. Maar van de reparatie kosten kunt u iedergeval geen nieuwe bank kopen. Wanneer u het offerte formuliertje hiernaast invult, weet u vandaag nog waar u aan toe bent. Onze prijsopgave vind u dezelfde dag nog in uw mailbox en een afspraak is zo gemaakt. Uw bank repareren is ons vak.

vering