Doorgezakte bank repareren? Wij doen het voor u! | BankRepareren.nl

Doorgezakte bank repareren? Wij doen het voor u!

Nosag vering
Gemiddelde leestijd: 2 minuten

doorgezakte bank reparerenHet kan erg onverwachts gebeuren: plots heeft u een doorgezakte bank in uw huiskamer staan. Het zit erg ongemakkelijk en het ziet er vaak ook nog eens lelijk uit… en niemand weet hoe het gebeurd is. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Gelukkig, een doorgezakte bank repareren is geen onbegonnen werk. Meer nog: voor ons is het een fluitje van een cent. Wij vertellen u er graag meer over.

Thuis uw doorgezakte bank repareren.

Indien uw bank plotseling is doorgezakt, is de oorzaak vaak een kapotte ondervering. Het probleem ligt dan bij de singelband of bij een nosagveer. Ook al ziet deze schade er vrij ernstig uit, een doorgezakte bank repareren hoeft dan zeker niet onbegonnen werk te zijn. In deze gevallen huis kunnen wij de bank zelfs gewoon bij u thuis herstellen.

Wat kost het repareren van een doorgezakte bank?

De kosten voor het vervangen van een singelband of nosagveer zijn niet zo hoog en op die manier krijgt uw bank een langer leven. Zo stelt u de dure en lastige aankoop van een nieuw meubel nog een hele tijd uit. Maar, wij kunnen ons inbeelden dat ook kleine onkosten vaak op een ongeschikt moment komen. Daarom is het goed om te kijken of u de schade aan uw bank eventueel kunt declareren bij uw inboedelverzekering.

Schade declareren.

Vaak is het mogelijk om deze schade te declareren wanneer deze bijv. is ontstaan tijdens een feestje, waarbij kinderen op de bank hebben gesprongen. In dat geval kost het u helemaal niets om de doorgezakte bank te laten repareren. Bovendien is het niet eens nadelig voor uw verzekeringspremie en vaak komt de verzekeraar niet eens langs om te kijken.

Grotere schade repareren.

Blauwe bankSoms heeft u pech en is er meer aan de hand dan een probleem met de singelband of een nosagveer. De kussens zijn dan bijv. doorgezeten of de constructie van de bank is aangetast. Maar ook dan loont het de bank te laten repareren. Een reparatie is immers altijd goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe bank. In dat geval nemen wij uw bank met plezier mee naar de meubelstoffeerderij.
Hier kunnen wij snel en adequaat uw bank onder handen nemen, zodat u hem snel weer terug in de huiskamer hebt staan.

Prijsopgave

Bij ons komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. U krijgt per mail een bevestiging van de voorziene kosten, zodat u op voorhand kunt beslissen of u de doorgezakte bank door ons wilt laten repareren. En, omdat wij in heel Nederland werken en over een eigen vervoersdienst beschikken, bent u bij ons aan het juiste én goedkoopste adres! Neem gerust contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *