Vragen?
Bel ons!

Bank bekleding repareren of een nieuwe bank kopen?

Bank bekleding repareren

Met bank bekleding repareren kunt u voorkomen dat u op stap moet voor een nieuwe bank. Er zijn verschillende reparaties die uitgevoerd kunnen worden als het gaat om:

Wij zijn werkzaam in heel Nederland
Vraag nu Gratis uw offerte aan!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Her-stofferen van bank bekleding

Bij her-stoffering van uw bank is stijl, kleur -en materiaaladvies van groot belang. Zorg ervoor dat bij de nieuwe bank bekleding er gebruikt gemaakt word van een goede en sterkte stof. Het is belangrijk dat deze stof veel wrijving kan hebben en dat er geen losse vezels zitten op de stof. Houdt bij u keuze rekening met de functionaliteit van uw bank.

Welk type bank bekleding is er?

Er zijn vele soorten bank bekleding. Sommige stoffen zijn bewerkt, brandvertragend of vuil afstotend. Het is goed om van te voren te bekijken welk type bank bekleding voor u van toepassing is. De volgende materialen worden onder andere gebruikt:

Een bank bekleding met patroon of effen of gestreept is natuurlijk ook mogelijk.

bank bekleding reparerenLeren bank bekleding repareren

Bank bekleding reparatie kan toegepast worden op alle soorten leer. Denk hier bijvoorbeeld aan glad leer, nubuck of suède. Vervangen is zeker niet altijd nodig! Een beschadigde of verkleurde bank kan bijna altijd onzichtbaar gerepareerd worden.

Waar kunt u terecht voor leer reparatie en her-stofferen?

Als u een fijne bank, stoel of fauteuil heeft dan kan het moeilijk zijn om daar afstand van te doen. Heeft u beschadigingen of verkleuringen aan uw meubel? Dan is het vaak niet nodig om een hele nieuw meubel te kopen! Bij Bankrepareren bent u aan het juiste adres! Vul rechts op de pagina ons contact formulier in en wij zullen u zo snel mogelijk verder helpen zodat u weer kan genieten van uw bank!
 
Wilt u meer informatie over meubels? Neem dan ook eens een kijkje op Kijkopmeubelen.nl!